DEMOCRAȚIE, TE HALESC: POSTUL TV CNN CERE INTERZICEREA A DOUĂ TELEVIZIUNI „RIVALE”

18/01/2021|Traian Horia✎

Ospiciul de boli nervoase aflat la extrema stângă politică numit CNN (Statele Unite), pe care Mihai Gâdea (Antena 3) îl denumea în 2020 „un post respectat”, a cerut companiilor de cablu americane să scoată din grila de programe două stații TV independente, care găzduiesc frecvent și titluri cripto-conservatoare: OANN și Newsmax TVImbecilizarea societății civile din SUA, infestată de neomarxism, admite mai nou că jurnaliștii pot cere reprimarea altor jurnaliști.

Ion Rațiu

Pe 17 ianuarie, s-au împlinit 21 ani de la decesul politicianului româno- britanic Ion Rațiu, autor al celebrei definiții a democrației „voi lupta pentru dreptul tău de a nu fi de acord cu mine”. În aceeași zi cu comemorarea lui Rațiu, un post TV cerea în Țara Libertății, Statele Unite, cenzurarea brutală a două stații de televiziune din motive eminamente politice, și nu de deontologie. Este un semn de involuție a libetăților civile.

Jeff Zucker

Națiunea americană ar trebui să se teamă azi că are „formatori de opinie” precum CNN (președinte Jeff Zucker), unde libertatea presei a ajuns o metaforătoate societățile totalitare au început cu pitici care au dorit la un moment dat să îi interzică pe alții. Cert este, însă, că un redactor-șef la CNN precum Ion Rațiu nu ar fi permis niciodată alunecarea canalului de televiziune spre delirul popagandistic actual.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

%d blogeri au apreciat: