CREIERUL PLECAT, CNN ÎL SPALĂ!

CE NU ȘTIA MIHAI GÎDEA (ANTENA 3) DESPRE „PARTENERII” SĂI NEOMARXIȘTI DIN ATLANTA: ÎN AMERICA, CINE SE SATURĂ DE JURNALISM SE ANGAJEAZĂ LA TELEVIZIUNEA CNN
Soții McCloskey sunt asediați pe proprietatea lor de 200 de protestatari

27/01/2020 | ✎ Traian Horia

În România, un om mai are dreptul 

să iasă cu un băț din casă să-și apere curtea, dar în America vor sări jurnaliștii de la canalul american CNN să acuze proprietarul casei că l-a abuzat pe musafirul nepoftit. Mai precis, în America, mașina de propagandă CNN apără un procuror „activist” ce eliberează zeci de jefuitori din magazine în timpul protestelor George Floyd, dar care pune sub acuzare un cuplu ce-și apăra proprietatea. Ar adera Antena 3 la o asemenea degradare a mesajului jurnalistic? În virtutea „parteneriatului” cu un ospiciu al neo-marxismului american cum se prezintă azi CNN, postul Antena 3 de la București ar trebui, desigur, să devină prudent cu privire la multe din ideile stranii ale postului din Atlanta (Georgia): una din ele ar fi faptul că agenda globalistă adoptată de CNN a ajuns să pună sub semnul întrebării chiar și noțiunea de „proprietate privată”– cea pe care s-a fundamentat societatea și Visul american.

Cazul McCloskey, care a făcut 
La CNN, soții McCloskey sunt deja condamnați

…înconjurul lumii și despre care a relatat și cristoiublog.ro, demonstrează acest lucru din plin: un cuplu din St. Louis- Missouri (SUA) care în iunie 2020 ieșise cu armele din casă să își apere proprietatea după ce activiști Antifa și Black Lives Matter au avariat poarta și au pătruns înăuntru, este pus în iulie sub acuzare fiindcă „a agitat arma amenințător” spre „protestatari pașnici”, de un procuror (Gardner) prezentat în presa independentă ca fiind „pregătit” prin fundații globaliste. Mai mult, intervine în ecuația cazului McCloskey și canalul CNN, care îi acuză pe cei care și-au apărat proprietatea că reprezintă „rezistența albă” (sic!). Zilele acestea, a fost făcut public că procurorul Kim Gardner este unul de tip nou, „activist”: este acuzat public de procurorul general Eric Schmitt că a eliberat 36 de „protestatari” (nota bene, la protestele declanșate de moartea lui George Floyd) prinși de poliție când jefuiau magazine, în schimb pune sub acuzare doi oameni care își apărau proprietatea.

Pe 28 iunie a.c., soții Mark și Patricia McCloskey

… luau prânzul la ora când mai mult de două sute de protestatari din grupurile Antifa și Black Lives Matter (sosiți ca să demonstreze la casa din apropiere a primarului Lyda Krewson) au forțat poarta și au pătruns pe proprietatea lor. Cuplul a ieșit din casă cu arme de foc în fața „protestatarilor”și a urmat un schimb de replici încins: presa americană relatează că soții McCloskey le-au cerut să iasă de pe proprietate, dar au primit din mulțime amenințări că vor fi uciși lângă câinele lor, iar casa le va fi arsă. În cele din urmă, grupul de „activiști” de extremă stângă a părăsit zona, dar cazul nu s-a încheiat acolo.

În mod neverosimil, un procuror 
Pentru un procuror-activist adevărat, jefuirea magazinelor este în cadrul legal, iar jefuitorii sunt eliberați

… de district, numit Kimberly Gardner, i-a pus pe cei doi McCloskey sub acuzare în iulie (invocând ridicol „dreptul la protest” al „manifestanților pașnici”), iar canalul CNN l-a acuzat pe Mark McCloskey că este „rezistența albă” contra „protestelor”. Gardner, un procuror dezvăluit de ziariștii americani ca fiind sprijinit în ascensiunea ei profesională cu finanțări „progresiste” dinspre Partidul Democrat cripto-socialist, a fost acuzat inclusiv de Procurorul General din Missouri, Schmitt, că a emis o „sentință politică” în timp, ce, după un model frecvent la procurori „activiști” din România, ținea dosare urgente „la sertar”.

Eric Schmitt a completat
Procuroarea- activist Gardner avea zeci de cazuri de omor în rezolvare, dar se ocupa de „urgența” McCloskey

… cu un mesaj pe Twitter din care reieșea că, într-un dublu standard care nu are nimic în comun cu aplicarea legii, Kimberly Gardner este procurorul care a eliberat zeci de persoane ce jefuiau magazine în timpul protestelor George Floyd. Despre ce „rezistență la proteste” putea fi vorba, însă, pentru roboțeii globaliști CNN într-un caz simplu, în care protestatarii încălcaseră agresiv și fără permisiune o proprietate privată? Cazul McCloskey prezintă imaginea CNN ca fiind una a unui „prestator de servicii” media pentru un anumit segment politic– care eventual poate transforma diferite „evenimente” în clipuri „publicitare” pentru acțiunile anarhiste de tip neo-marxist. Acceptă managementul Antenei 3 astfel de perfecționări, care le-ar introduce prostituția pe ușa din spate?

Pe 12 mai 2020, președintele de la Antena 3
Gîdea a măsurat cu degetul cantitatea de respect strânsă de partenerul CNN

Mihai Gâdea, a vorbit aproape gâtuit de emoție despre „criteriile deontologice şi principiile profesionale ale celei mai respectate reţele de televiziune din lume (CNN-n.n.)” (sic!- n.n.), fără să sufle însă ceva despre cenzura și auto-cenzura masive în interiorul CNN. Eventual, în acest trist context, canalul Antena 3 trebuie să se mențină foarte grijuliu în legătură cu „parteneriatul” și cu „perfecționarea” anunțate împreună cu CNN: pentru virusul auto-cenzurii din presă nu s-a inventat vreo mască așa cum au inventat Klaus Iohannis și Raed Arafat pentru virusul COVID-19.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

%d blogeri au apreciat: