RĂZBOIUL VACCINULUI

Ursula von der Leyen și avertismentele sale preluate în mass-media din Insulă

18/03/2021|Traian Horia✎

Presa britanică relatează că președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a amenințat cu blocarea exporturilor de vaccin belgian- german Pfizer- BioNTech către Marea Britanie: măsura ar fi luată ca represalii pentru o presupusă blocare de către Marea Britanie, a livrării vaccinului Astra Zeneca (Oxford) spre Uniunea Europeană. Von der Leyen divizează națiuni, jonglează cu declarații grave și împinge la un nivel superior starea de încordare deja existentă în relațiile dintre blocul european și Regat, respectiv starea de încordare din interiorul blocului european.

La Bruxelles este haos

… iar liderii din Germania, Franța și Olanda și-au menținut același comportament de despoți luminați la nivel de Uniunea Europeană, împingând spre autoritarism cu invocarea pandemiei Coronavirus: toate acestea sugerează că schimbarea din dec. 2019 a cabinetului Jean- Claude Juncker (Comisia Europeană, CE)- Antonio Tajani (Parlamentul European, PE) cu Ursula von der Leyen (CE)- David Maria Sassoli (PE) nu va conduce spre vreo îmbunătățire a vieții și siguranței europeanului de rând: Bătrânul Continent a rămas sub controlul acelorași roboței „political correctness”, care aparțin unei agende globaliste și nu națiunilor europene.

Marea slăbiciune

… a lui Jean- Claude Juncker a fost vinul roșu, iar vaccinul și pașapoartele de vaccinare sunt marile obsesii ale Ursulei von der Leyen. Sunt, deja, multe spaime referitoare la „pasiunile” care vor urma la Comisia Europeană după vinul roșu și după vaccin: eventual, doar un soft de Windows vândut prin Bill Gates ar putea să dezlege misterul.

Publicitate

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

Un gând despre „RĂZBOIUL VACCINULUI

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: