ȘOȘOACĂ, SPRE PROTESTATARI: „DACĂ UNIUNEA EUROPEANĂ NU ÎNȚELEGE CĂ ROMÂNIA ESTE STAT SUVERAN ȘI INDEPENDENT, SĂ SE DUCĂ DRACULUI!”

21/03/2021|Traian Horia✎

Aflată la mitingul anti- Sistem și anti- restricții COVID organizat în Piața Victoriei, senatoarea- avocat Diana Iovanovici- Șoșoacă a declarat miilor de participanți: „Dacă Uniunea Europeană nu înțelege că România este un stat suveran și independent, să se ducă dracului!”. Surse de încredere au relatat pentru ȘTIRI CIUDATE că declarația a provocat unele efecte notabile în plan politic: Marcel Ciolacu, liderul partidului de baroni PSD (condus în prezent prin comisarul european Frans Timmermans), a leșinat la sediul din strada Kiseleff nr. 10, iar liderul grupului neomarxist USR, Dan Barna, și-a făcut semnul crucii pentru prima oară în scurta sa carieră politică. ȘTIRI CIUDATE este de acord cu opinia exprimată de senatorul Șoșoacă dar consideră că este necesară o completare: când Uniunea Europeană se va duce dracului pentru că nu înțelege lucruri simple (de exemplu, nu înțelege că „România este un stat suveran și independent”) să ia cu dânsa Arafații, CeTePeii și celelalte „gulere albastre”, care prestează conștiincioși pe moșiile neomarxiste. Nu va fi nicio pierdere pentru România, ba s-ar putea să fie un bun stimulent pentru industria de trompete a „elitelor” ce conduc din umbră UE.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

2 gânduri despre „ȘOȘOACĂ, SPRE PROTESTATARI: „DACĂ UNIUNEA EUROPEANĂ NU ÎNȚELEGE CĂ ROMÂNIA ESTE STAT SUVERAN ȘI INDEPENDENT, SĂ SE DUCĂ DRACULUI!”

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: