EȘTI CE CONSUMI

PROIECTUL DE ȚARĂ „HRANĂ, APĂ, ENERGIE” FACE UN SALT DE LA MAGAZINUL BUCUREȘTEAN „COCOR” PÂNĂ ÎN VALEA PRAHOVEI

27/04/2021 | Traian Horia✎

Lumea contemporană poate fi redusă la încleștarea între globalismul sălbatic (și oferta sa de pâine modificată genetic) și constituționalism, care lasă șanse unui sistem sănătos. Azi, dulceața cancerului din legumele tratate cu azotați și din cărnurile umflate cu seringa prin fabricile consumerismului pare mai acceptabil pentru români, dar fenomenul are și explicații: au dispărut alternativele, iar ignoranța publică s-a extins. Mai precis, a dispărut educația alimentației sănătoase, a traiului într-un mediu sigur. România nu mai apare născută într-un lan de grâu ci făcută într-un restaurant McDonald’s.

Din acest punct de vedere

… extinderea Proiectului de Țară „Hrană, Apă, Energie” trebuie înregistrată ca veste bună. Conform unui comunicat de presă al echipei de conducere a Proiectului, un panou de promovare a fost instalat pe DN1, km 100, pe Valea Prahovei, în zona localității Cornu. „Este o continuare a acțiunii „magazinul Cocor” din București, unde avem instalat un alt panou. În acest fel tot mai mulți români vor afla despre inițiativa noastră”, adaugă Comunicatul. Aceeași sursă precizează că reclamele au fost finanțate prin donații ale susținătorilor programului „Hrană, Apă, Energie”. Proiectul doctorului Călin Georgescu este o provocare pentru națiunea română, fiindcă propune o sustenabilitatea a politicilor ecologice, economice şi sociale care va produce prestigiu, bunăstare și o poziție de lider a României în Balcani și în Europa. Pentru aceasta, Călin Georgescu afirmă că este necesară revenirea României la două dintre resursele sale esențiale, ignorate constant de actualii guvernanți: omul și pământul.

Publicitate

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

9 gânduri despre „EȘTI CE CONSUMI

 1. Ma bucur ca a-ti aceasta alegere de al sustine pe domnul Calin Georgescu ca viitorul premier al Romaniei,sustin planul lui Apa,Hrana,Energie.

  Apreciază

 2. de ce ar promova politicienii introducerea inca din primele clase a EDUCATIEI NUTRITIONISTE, cand pot impune educatia sexuala, cum le-o cere UE?!?

  Apreciază

  1. Impunurea educației sexuale in școli este o ABERAȚIE !!! Predarea unor noțiuni de NUTRIȚIE in scoli, este o IDEE EXCELENTĂ, pt. orientarea spre o alimentație vegetariană echilibrată !!!

   Apreciază

 3. Aduceți un panou cu Proiectul Domnului Călin Georgescu și la Iași Comuna Șipote! Vă susțin cu tărie !

  Apreciază

 4. Stima si respect D-le Calin Georgescu
  Asa este aveti mare dreptate…U.E este un bordel ,unde ,,pute” si aerul pe care il respiri ,o
  industrie a infractorilor in dezavantajul ,controlul si saracirea tarilor din Balcani …
  Iar,in legatura cu Proiectul ,Hrana,apa ,energie,ma bucur mult ca ati venit cu acest mare proiect pentru Societatea Romaneasca,pe care il sustin si sant de acord !
  Ramane sa asteptam ,reactia si trezirea la realitate a Romanilor …speram !
  Va sustin si ca viitorul Premier sau Presedinte al Romaniei ,ca avem mare nevoie sa/ne scapati din ghiarele aceastei pandemie de ticalosie,hotie,dezastru si saracie in care ne-au adus cu forta totii HOTII si DUSMANII Poporului Roman de dupa 1990 si pana astazi din toate Guvernele si Institutiile Statului Roman …si va salut cu respect __D-le Calin Georgescu !
  Impreuna uniti toti ROMANII vom invinge intr-o zi !
  Doamne ajuta Romani 🇷🇴 de buna credinta !
  Succes D-le Calin Georgescu __viitorul Premier al Romaniei !

  Apreciază

  1. NEGRESIT, vom invinge !
   „Poporul român, prin excelență, este un popor care se poate redresa repede și ușor. Trebuie să-i dai însă un steag și să-l lași să facă ce poate”……. „Trebuie să ne întoarcem la talpa Țării pentru că țăranul a făcut Țara!” – CALIN GEORGESCU http://proiectdetara.ro

   Apreciază

 5. Predarea in scoli a EUROPEI SEXUALE este o ABERAȚIE !!! Este f. necesara predarea unor noțiuni de NUTRIȚIE cuo alimentație sanatoasa preponderent vegetariana !!!

  Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: