SINDROMUL IOHANNIS- MAIA SANDU IGNORĂ SINDROMUL GUILLAIN-BARRE

UNIUNEA EUROPEANĂ A ANUNȚAT INVESTIGAREA LEGĂTURII ÎNTRE VACCINUL ASTRAZENECA ȘI UN SINDROM NEURO-DEGENERATIV LA O ZI DUPĂ CE ROMÂNIA TRIMISESE 100800 JAB-URI ASTRAZENECA ÎN REPUBLICA MOLDOVA
7 mai 2021România trimite masiv vaccinuri AstraZeneca în Moldova

09/05/2021|Traian Horia✎
Pe 7 mai a.c., deputații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), un corespondent al grupului de haștagiști USR-PLUS România, au defilat prin fața camerelor de filmare într-un exercițiu de imagine impresionant, care trebuia să arate poporului cum se vaccinează cu AstraZeneca (AZ) niște activiști curajoși, varianta Chișinău. Mai mult, tot pe 7 mai, presa din Basarabia anunța că Președinția neomarxistă a României (președinte Klaus Iohannis) a trimis o „donație” de 100800 vaccinuri AstraZeneca spre Președinția neomarxistă a Republicii Moldova (președinte Maia Sandu).

7 mai 2021– Aglomerație de camere video și deputați ai PAS (partidul preferat al președintelui Maia Sandu) la vaccinarea cu AstraZeneca

A doua zi, pe 8 mai a.c.

… la orele prânzului, Autoritatea de reglementare a medicamentelor din UE (EMA) anunța că investighează rapoarte despre o tulburare rară de degenerare a nervilor la persoanele care au primit vaccinul AZ, iar Marea Britanie anunța prompt că va recomanda la nivel național evitarea vaccinului AstraZeneca. Nici Președinția României, nici cea a Republicii Moldova nu au avut o reacție publică imediată și este de presupus că tăcerea celor doi roboței globaliști se va prelungi: reamintim că președintele Klaus Iohannis, secondat de cohorta sa de consilieri multilateraliști, au avut nevoie de cca 40 de zile ca să „examineze” și să „decidă” destituirea din funcție a ex-șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

8 mai 2021– Vaccinurile AstraZeneca sunt sub investigația EMA, iar Marea Britanie caută înlocuirea lor pentru vârstele cuprinse între 19-39 ani.

În intervenția sa

Agenția EMA preciza că erau analizate date cu privire la cazurile de sindrom Guillain-Barre pentru persoanele care au primit vaccinul AstraZeneca, iar investigația era întârziată de faptul că erau așteptate informații suplimentare și clarificări dinspre producătorul BigPharma. Mai prompți decât Arafații de la București, membrii Comitetului mixt al Guvernului britanic pentru vaccinare și imunizare (JCVI) au recomandat încă din 8 mai a.c., ca persoanelor cu vârste cuprinse între 19 și 39 de ani din Marea Britanie să li se ofere „o alternativă la vaccinul Astrazeneca”: altfel spus, era susținută evitarea vaccinului, dat fiind că o problemă gravă se afla în suspensie și aștepta răspunsuri. Este de menționat că toți parlamentarii PAS care s-au vaccinat cu AZ la televizor, în fața norodului, au vârste cuprinse între 19-39 de ani.

Noile desfășurări

… introduceau practic în ecuația „AstraZeneca” un nou element de risc, într-un context deja nefericit- în care EMA evidențiase din aprilie 2021 o „posibilă legătură” între vaccinul AstraZeneca și apariția unor cheaguri de sânge la pacienții care primiseră jab-ul AZ: într-un straniu demers, care ignora exigențele de siguranță medicală, EMA decisese, însă, că „beneficiile primirii vaccinului depășesc riscurile potențiale” (sic!, n.n.) și acceptase tacit, fără alte explicații elaborate, continuarea folosirii controversatului AZ.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

Un gând despre „SINDROMUL IOHANNIS- MAIA SANDU IGNORĂ SINDROMUL GUILLAIN-BARRE

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: