URSULA, IA SCAUNUL TĂU ȘI ȘEZI

LIDERII UE S-AU ÎNTÂLNIT DIRECT PENTRU PRIMA OARĂ DE LA DEBUTUL PANDEMIEI COVID-19: DE DATA ACEASTA, PREȘEDINTELE COMISIEI EUROPENE, URSULA VON DER LEYEN, A AVUT UN LOC ASIGURAT

08/05/2021|Traian Horia✎
Liderii Uniunii Europene s-au întrunit tête-à-tête pentru prima oară de la debutul pandemiei COVID-19, summit-ul fiind organizat în orașul Porto (Portugalia). Președintele Consiliului European, Charles Michel, a stat alături de președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, dar de data aceasta, Ursula a avut un scaun asigurat. Surse din Parlamentul European au declarat pentru ȘTIRI CIUDATE că, pentru a se asigura totuși de disponibilitatea unui loc, Ursula von der Leyen a sosit în sala de conferințe din Alfandega do Porto Congress Center cu trei ore mai devreme.

Reamintim că

… într-un incident diplomatic din 6 aprilie 2021 consumat în timpul unei întâlniri din Ankara cu liderul turc Recep Erdoğan, președintele Consiliului UE, Charles Michel s-a așezat comod pe scaunul oferit de gazdă, în timp ce președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a fost lăsată în picioare și a fost nevoită să se așeze mai târziu pe o canapea, lângă ministrul turc de Externe, Mevlüt Çavuşoğlu. Ilustrul Charles Michel, care are capul plin de lozinci feminist- neomarxiste, nu a fost capabil să ofere un scaun unei femei, semn că teoria „political correctness” nu l-a informat în timp util pe Michel despre niște norme de politețe care în România sunt cunoscute inclusiv de copii.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

Un gând despre „URSULA, IA SCAUNUL TĂU ȘI ȘEZI

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: