ÎN ȚARA ORBILOR ÎNCHIZI OCHII

PRIN UCIDEREA URSULUI ARTHUR, KLAUS IOHANNIS ȘI-A PLĂTIT MEDALIA-TINICHEA KALERGI, ARUNCATĂ ÎN 2020 DE CANCELARUL ANGELA MERKEL

11/05/2021 | ȘTIRI CIUDATE✎

Se susține public că personajul care a împușcat ursul Arthur în Covasna este o beizadea de prinț austriac, care l-a decorat cu premiul Kalergi pe Klaus Iohannis- această „oiță neagră” a Europei Centrale și de Sud- Est, pentru „contribuții aduse la proiectul unei Europe paşnice și unite” (sic!, n.n.). Neomarxismul trăiește într-o lume personală, cu jurnaliști-argați ideologici, cu returnări de servicii și conți vicioși, iar moartea lui Arthur a fost doar un preț plătit. Bietul Arthur nu este neapărat un urs în viziunea roboțeilor cumsecade ai globalismului, ci doar un cod de bare. Eventual, pentru președintele României Klaus Iohannis nu a murit un urs, ci a fost șters un cod de bare.

În iunie 2018, Donald Trump o umilea în public

… pe Angela Merkel, cancelar al Germaniei, aruncându-i două bomboane și spunîndu-i „Ia de-aici, Angela! Nu spune că nu-ți dau niciodată nimic!”. Incidentul s-a consumat în timpul Summitului G7 de la Toronto (Canada), în prezența șefilor de stat și de guvern prezenți la conferință. Potrivit unor martori oculari citați de presa americană, Trump a scos două bomboane „Starburst” și i le-a aruncat lui Merkel, într-un gest de sfidare al celui care știa că asigura protecția Germaniei pe banii Statelor Unite, respectiv care cunoștea că Angela Merkel acceptase ani de zile, cu supușenie, „taparea” telefonului său de serviciile speciale americane, pe mandatul ex-liderului de la Casa Albă, Barack Obama.

Angela Merkel a primit și înghițit afrontul

de la liderul american, apoi l-a transferat mai departe, unui personaj politic vădit „inferior” ei: Klaus Iohannis din România, „oița neagră” a statelor membre UE din Europa centrală și de Est. În martie 2020, respectiv în octombrie 2020, în loc de bomboane, dinspre Angela Merkel i-au fost aruncate președintelui român două tinichele cu pretenții de premii: premiul European „Coudenhove-Kalergi” și premiul „Otto cel Mare”, ambele pentru contribuțiile aduse „la proiectul unei Europe paşnice și unite” (sic!, n.n.): era vorba, desigur, de Europa „lor” pașnică și unită, care nu mai aparține europenilor încă din mandatul Jean Claude Juncker și care este guvernată (inclusiv pe mandatul actualului șef al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen) prin aceeași rețea de ONG-uri și cluburi neomarxiste din Bruxelles, Berlin și New York.

Some mess. No stress. Agerpres.

Piticii Diviziei Presă cripto-neosocialiste (e.g. cele de la Radio France International – RFI sau Agerpres) au notat conștiincios pentru bizonul mioritic consumator-de-presă, că „premiul European se acordă la fiecare doi ani, unor personalități care și-au adus contribuția la proiectul unei Europe unite și pașnice” și că personajul istoric Kalergi a fost un „militant european” (RFI), un „promotor activ al identității europene” (Klaus Iohannis, la dictarea consilierului său pentru dictări, Sandra Pralong), respectiv „o contrapondere la ideile totalitare ale fascismului, naţional-socialismului şi comunismului” (Agerpres).

Pe libertatea de expresie chinuită a știristelor RFI sau Agerpres

… sau pe simplă ignoranță, erau însă omise elemente importante pentru completarea personalității contelui Kalergi și evitarea dezinformării prin omisiune: el a fost un adept al lui Leon Troțki (revoluționar al Sovietelor și internaționalist), teoretician al unei Europe federale și „vizionar” al amestecării oamenilor de etnii și rase diferite: altfel spus, Kalergi, cel care peste ani îl premia pe Iohannis prin prințul Nikolaus von Liechtenstein, este un ideolog al actualilor roboței neo-liberali montați în garajele sorosiste, care încurajează migrația necontrolată spre Europa, „revoluția continuă” cu valențe anarhice, respectiv renunțarea statelor Europene la suveranitate în favoarea unui „proiect” obscur de Uniune Europeană care, eventual, va preda puterea unor „elite” numite și nu alese: ceea ce RFI sau Agerpres vedeau ca „decorație”, reprezenta pentru omul simplu din România (cel care spune „Eu sunt român” înaintea lui „Eu sunt european”) o simplă tinichea.

Un an mai târziu, în martie 2021

… familia von Liechtenstein își primea „recompensa” pentru medalia- tinichea Kalergi și își oferea „onoarea” de a împușca în munții României un urs-unicat. Eventual, fusese vorba de o țintă „greșită”, fiindcă ursul urmărit de vânători și hăitași pentru distrugeri la o fermă, fusese altul, iar idioții utili din Ministerul Mediului care organizaseră „derogarea” (probabil, niște umili cu mânecuțe, supuși atotputerniciei satrapului de la Cotroceni) tot nu puteau face diferența între un urs panda și o zebră-trecere de pietoni la Piața Chibrit din București. Plenar, însă, o decorație- tinichea fusese prezumtiv plătită prin uciderea unui urs. Din plăcere. În acest context, România ar trebui să fie terifiată de faptul că, în martie 2020, Klaus Iohannis primise în Germania două medalii- tinichea. Așadar, este foarte probabil că se mai pregătește o „derogare” la ministerul lui Barna Tánczos.

Klaus Iohannis și Nikolaus von Liechtenstein (foto luju.ro)

Reamintim că

… în luna martie 2021, prințul austriac Emanuel von und zu Liechtenstein, rezident din Riegersburg- Stiria (Austria) a venit în România și, contra unei taxe de 7000 de euro (sursa Știrile Protv) a împușcat într-un ocol silvic din jud. Covasna, cel mai mare urs din țară, respectiv din Uniunea Europeană: ursul Arthur era în vârstă de 17 ani. A fost o partidă de vânătoare „de plăcere”, care a fost posibilă printr-o derogare oferită de ministerul Mediului din România (ministru Barna Tánczos). Prințul Emanuel este fiul lui Nikolaus von Liechtenstein, cel care în martie 2020 i-a oferit președintelui Klaus Iohannis, medalia- tinichea „Coudenhove-Kalergi”.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

3 gânduri despre „ÎN ȚARA ORBILOR ÎNCHIZI OCHII

  1. Era ok daca isi platea diplomele (asa cum se practica ) cu banii, casele lui! Dar cand plateste altul pentru tine e mai aiurea decat cand platesti tu pentru tine chiar daca o faci tot cu banii altora!

    Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: