OSPICIUL NEOMARXIST S-A MUTAT LA GLASGOW

PREMIERUL SCOȚIAN NICOLA STURGEON PROMITE „ACȚIUNI” ANTI-DROG LA DOUĂ LUNI DUPĂ CE PROMISESE LEGALIZAREA CONSUMULUI DE DROGURI

10/08/2021|Traian Horia
Galeria de mediocrități politice dăruită Europei de noul marxism este întregită de mult timp prin premierul scoțian și lider al Partidului Național Scoțian (SNP), Nicola Sturgeon– un Macron cu fustă eficient, care l-a și avertizat pe prim-ministrul Boris Johnson să nu încerce să blocheze un al doilea referendum pentru independența Scoției (sic!, n.n.). În viziunea primitiv- politică a politicianului scoțian contează numai persoanele, nu și națiunile: altfel spus, Sturgeon „face” Referendum, Sturgeon „decide” Referendum, Sturgeon „coordonează” Referendum, iar „el”, liderul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Boris Johnson, l-ar putea bloca. Mai mult, dacă și următorul Referendum ar eșua în recunoașterea unei Scoții independente, roboțelul așa-zis „naționalist” Nicola Strurgeon ar putea chema la organizarea unui al treilea referendum, până când ceea ce „dorește” Sturgeon se va împlini. Jalnicul simulacru de democrație oferit de Nicola Sturgeon și de mulțimea cenușie de idioți utili care o urmează permite lesne monstruozități și malversațiuni ale actului de guvernare.

sursa imagine The Guardian

În mai 2021, un plan prezentat public

… de o comisie- fantomă (pentru Justiție Socială, (sic!, n.n.) a SNP, manevrată de Sturgeon, înainta o serie de „recomandări” în orizontul rupturii Scoției de Marea Britanie: se propunea, practic, introducerea într-un „Master Plan” politic viitor, a dezincriminării folosirii drogurilor, introducerea de taxe noi (nota bene, taxe „progresiste” și „verzi”– determinate de așa-numita „încălzire globală”) și a libertății de mișcare. Se insista, altfel spus, pe trei dintre obsesiile neomarxismului: drogul (care este „fericirea”), impozitul (care este „bunăstarea”, nu neapărat a claselor de jos, cât a guvernării) și libertatea de mișcare (care este „diversitatea”, după ce elitele globaliste superioare lui Sturgeon, au lucrat după 2015 să semi-legalizeze, de exemplu, migrația ilegală spre Europa). Era un document oficial al SNP, emanat într-o factură triumfalistă, la scurt timp după ce partidul fusese declarat câștigător al alegerilor parlamentare din Scoția: fără a obține vreo majoritate confortabilă (63 de locuri dintr-un parlament micuț, de 129), SNP crezuse că își poate permite un gest de supremă aroganță, descriind „vizionar” un cvasi- marxist vitor pentru Scoția. Eventual, fără să-și întrebe națiunea. Halucinant, noul marxism care infectase politicile SNP, făcea acum posibilă chemarea la o amnistie asupra folosirii drogurilor într-o țară greu încercată de folosirea drogurilor: SNP și Nicola Sturgeon cochetau cu un virus ideologic în condițiile în care, la acel moment, nu reușeau să controleze un virus real: COVID-19.

Boris Johnson și Nicola Sturgeon (sursa imagine Sky News)

La numai două luni după ce piticii politici

… ai lui Sturgeon își prezentaseră „recomandările” în Comisia SNP, pe 30 iulie 2021, presa britanică semnala o creștere la un „nivel record” a deceselor cauzate de droguri în Scoția. Statisticile oficiale înregistraseră aproape 1400 de decese prin „moarte albă”, ceea ce însemna o creștere de 5%- cea mai înaltă rată pe cap de locuitor din Europa și de trei ori mai mare decât restul Marii Britanii. Nicola Sturgeon a caracterizat drept „rușinos” acest bilanț negru și a ieșit public ca să promită confuz, „acțiuni” pentru combaterea flagelului, anunțând totodată că gândurile ei sunt cu familiile celor decedați” (sic!, n.n.). Aceasta, în pofida faptului că apucase să promită deja legalizarea drogurilor: cuminte și ordonată, mass-media de orientare marxistă gen „The Guardian” nu a suflat nimic despre acest lucru. Rămânea astfel că în riguroasa Scoție, singurele domenii care nu suportă previziuni clare au rămas Buletinul Meteo și politicile prim-ministrului Nicola Sturgeon.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

%d blogeri au apreciat: