O TEMĂ PENTRU „INVESTIGATORII” DE LA CANALUL ANTENA 3 ȘI ZIARUL „LIBERTATEA”

FEMEIE DIN POPOR: „AM O ÎNTREBARE CĂTRE GUVERNANȚII P..LII? DE CE M-AM VACCINAT ATÂT TIMP CÂT LOCUL MEU DE MUNCĂ ESTE ASTĂZI ÎNCHIS?”

22/10/2021| ȘTIRI CIUDATE

În urmă cu câteva zile, gazeta „Libertatea”– coordonată „editorial” printr-un personaj controversat (Cătălin Tolontan, protagonist la București al unui dosar de șantaj media dar menținut în funcție de boierii elvețieni de la Trustul Ringier, în pofida unor pretinse riguroase norme corporatiste) publica o discuție privată a unui cadru didactic din Botoșani, care critica vaccinarea și care susținea că vaccinurile COVID pot transforma (în viitor) utilizatorii în „legume umane”.

Subiectul amorsat de Divizia Presă, într-un demers acuzat că este sordid și fără vreo legătură cu deontologia jurnalistică, se constituia practic într-un denunț proletar, preluat emoțional și de redacția ȘTIRI a canalului de știri Antena 3. Eventual, putea fi vorba de un spasm al propagandei, într-o țară în care locuitorii respinseseră masiv vaccinurile anti- COVID. La acel moment, publicația noastră a avertizat că este extrem de incert ca „activiștii” de la ziarul Libertatea sau de la canalul de știri Antena 3 să cunoască mai multe despre efectele „în timp” ale vaccinurilor COVID decât știe o profesoară de muzică din Botoșani.

Pentru că deontologii merită, însă, și vești bune sosite dinspre popor, ȘTIRI CIUDATE revine și prezintă o opinie extrem de spumoasă, exprimată de o femeie vaccinată din România, lăsată fără slujbă și care tocmai a sosit acasă de la înmormântarea unei persoane dragi, decedată după vaccinarea cu Johnson&Johnson. Ea a decis curajos să își verse năduful într-o înregistrare video pe Facebook, preluată ulterior și pe alte rețele de socializare: cu atât mai mult cu cât tirada se referă la „capacitățile” guvernanților de a conduce o țară blândă și frumoasă numită România, care ar fi funcționat mult mai bine dacă nu avea guvernanți.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

Un gând despre „O TEMĂ PENTRU „INVESTIGATORII” DE LA CANALUL ANTENA 3 ȘI ZIARUL „LIBERTATEA”

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: