COSMINA CERVA, AVOCAT BAROUL BUCUREȘTI: „În România, judecătorii nu vorbesc niciodată despre dragostea lor pentru țară.”

30/10/2021|Traian Horia✎
Reporter: Că bărbații-s ca bărbații, unii nu-s mai buni ca alții. Este 2021, e la amiază și încă ne-ntrebăm ce ne facem cu tot eșalonul ăsta solemn de inutili Iohannis, Arafat, Cîțu, Cioloș, Ciolacu și armatele de cățeluși cu lefuri din jurul lor?
Av. Cosmina Cerva:
Pentru tot răul făcut acestui popor, indivizii aceștia merită să înfunde pușcăria pe viață. Când primești încrederea poporului și ești investit să-i aperi interesele, iar tu îl batjocorești, nu meriți decât pedeapsa pe viață. Problema în România este alta: nu mai avem instituții care să aplice legea. Au reușit ambasadele să pună piciorul pe capul tuturor conducătorilor de instituții care ar fi putut să mai restabileasca ordinea în țara asta. În plus, mama Uniunea Europeană extrage tot putregaiul din țară- cel de care s-au folosit ambasadele, și îi asigură loc cald și protecție la Bruxelles. Cred că așa se va întâmpla și cu Iohannis, Arafat, Cioloș după ce își vor termina misiunea împotriva poporului român. De Cîțu nu cred că au nevoie, e prea limitat.

Problema în România este alta: nu mai avem instituții care să aplice legea.

Reporter: Dă o țâră cu șureaua, și-apoi paru’ cu nuiaua. Polonia biciuiește greu puturoșenia de la București și Tribunalul Constituțional al Poloniei a hotărât că legislația europeană nu are prioritate în fața celei naționale. Noi rememorăm acum coada jalnică de magistrați de la Înalta Curte de Casație și Justiție din București care se adresau isteroid la CJUE (Curtea de Justiție a Uniunii Europene, n.n.) ca să afle dacă pot ignora Constituția României pentru a aplica piese de legislație UE. Ce au adică judecătorii polonezi în plus față de cei haștagiști din România?
Av. Cosmina Cerva:
Dragoste de țară, asta au în plus. În România, judecătorii nu vorbesc niciodată despre dragostea lor pentru țară. Vă dau un exemplu. Sunt avocat într-un dosar penal cu legătură cu faptele de la Revoluția din 1989. La fiecare luare de cuvânt spun că este foarte important să stabilim adevărul istoric pentru că doar așa putem ajunge în prezent. Atât judecătorii care au intrat până acum în ședință, cât și procurorii îmi răspund că „nu ne interesează adevărul istoric, doar faptele penale”. Asta este atitudinea magistraților față de istorie și țară. Și vreți să ridice capul și să apere Constituția?

„Dragoste de țară, asta au magistrații polonezi”

Reporter: Privind în zare, spre liberare. Credeți că Decizia din Polonia poate fi privită ca o lovitură pentru conceptul de Europă federală? Vorbim de acel Super-stat planificat să confiște țările de la națiunile lor și să le predea unui grup de 5-6 nulități politice din Franța, Germania, Olanda, Belgia și Statele Unite.
Av. Cosmina Cerva:
Cred că am mai spus, dar este bine să repetăm de câte ori avem ocazia. Europa este în cădere liberă din cauza unor nulități cocoțate pe scaunele instituțiilor UE. O mână de incompetenți, cumpărați și vânduți de Marile Puteri, se joacă acum cu destinele Europei. Devine din ce în ce mai periculos pentru statele membre să aplice tratatele și convențiile europene în condițiile în care s-a demonstrat că de multe ori acestea intră în contradicție cu Constituția lor. Dacă mulți ani am crezut că UE înseamnă forță, acum începem să vedem realitatea: UE începe să semene cu o dictatură: ei poruncesc, noi executăm.

„Europa este în cădere liberă din cauza unor nulități cocoțate pe scaunele instituțiilor UE.”

Reporter: Câte le-am făcut pe lume, nici la popă nu-i pot spune. Privind retrospectiv înapoi, sunt două entități care au fost apărate din greu de popor în 2020-2021: Biserica și Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justiție, SIIJ. Care credeți că va fi următoarea țintă a roboțeilor marxiști ai dlui Klaus Iohannis?
Av. Cosmina Cerva:
Educația. Dictatura nu are nevoie de oameni educați, care să reacționeze. Dictatura are nevoie de roboți speriați, întorși cu cheia. Lipsa de educație înseamnă inclusiv frică. Această pandemie ne-a demonstrat un fapt: cea mai ușoară manipulare se face prin instaurarea fricii. Cu omul speriat poți face orice. El poate munci până la epuizare de frică, poate sta pe burtă la prima comandă de frică, poate lupta cu aproapele său de frică, poate fi întors cu cheia de frică. El devine cel mai cuminte animal, care poate fi exploatat după cum dorește stăpânul. Cam așa arată viitorul. Lipsa de educație transformă o masă mare de oameni în sclavi speriați. Poate chiar acesta este proiectul președintelui Iohannis: „România educată” se execută de frică.

„Cu omul speriat poți face orice.”

Reporter: Obrăjorii cu sprânceană, inimă de guguleană, mi-au produs o rană-n piept, vino Werner că te-aștept. Tulburător atașamentul acesta al președintelui Iohannis pentru Florin Cîțu: un prof pentru un elev mediocru, de nota 4.
Av. Cosmina Cerva:
Nu este vorba de atașament ci de sclavi și stăpâni în politică. Cîțu a fost pus pe scaune mult prea mari pentru fundul lui pentru că este un bun executant, adică un sclav. Este comod pentru președinte să fie înconjurat de sclavi care să execute la primul semn dat de Cotroceni. Dacă dăm timpul înapoi, observăm că omul ăsta a creat toate conflictele în țară. După ce a călcat în picioare deciziile Curții Constituționale pentru a apăra abuzatori precum Kovesi (Laura Codruța, ex- procuror șef DNA, n.n.), a învrăjbit partidele pentru a avea guvernul și Parlamentul lui. Singurul vinovat pentru actuala criza politică este Klaus Iohannis.

„Singurul vinovat pentru actuala criza politică este Klaus Iohannis.”

Reporter: De te duci cu șăsă boi, vii cu coarnele-napoi. După ce a ars spitalul Constanța, Klaus Iohannis declara că „statul a eşuat”. Păi, are dreptate: ce ar trebui să se-ntâmple cu statele eșuate? Sunt reciclate la vreun Centru?
Av. Cosmina Cerva:
Vă spun sincer că după acest panseu, „statul a eșuat”, mă așteptam să completeze cu „trebuie să ne salveze mama UE”. Cert este că până vine mama UE să ne salveze, au trimis-o pe mătușa OMS (Organizația Mondială a Sănătății, n.n.). Suntem niște norocoși cu atâta protecție după eșuare. Nu aveți impresia că actorul din Deal a avut ca temă eșuarea Statului?

„Până vine mama UE să ne salveze, au trimis-o pe mătușa OMS”

Reporter: Să prind Justiția-n șes, n-ar mai merge cum a mers. Fratele sinistrei doamne Raluca Prună, haștagista care zicea că drepturile omului sunt un lux, a obținut cică o funcție în DNA. Știrea a fost o surpriză pentru mulți, fiindcă lumea nu știa exact dacă DNA mai există.
Av. Cosmina Cerva:
Fratele Ralucăi Prună este procuror-șef adjunct de secție la DNA. Pentru moment nu pot comenta unele aspecte pentru că este procuror de caz într-un dosar în care eu sunt avocat.

Reporter: Cinci pe față, cinci pe dos, am 5 case și-s frumos. Unii colectează fier vechi, președintele colectează case și tinichele: Klaus Iohannis s-a dus în Germania să primească premiul Carol cel Mare. Dacă nu era mulțumită de el, Angela Merkel i-ar fi pregătit premiul Carol cel Pitic?
Av. Cosmina Cerva
: Este atât de neimportant acest premiu încât nu merită comentarii.
Reporter: Cum nu vii tu, Țepeș Doamne, ca punând mâna pe toți, Să-i împarți în două regnuri: în vânduți și-n idioți. Și în două largi saloane în castelul din Carpați, să-i îngrămădești cu grijă: klauși, ciolaci, cîți, arafați. Aveți un cuvânt optimist pentru români?
Av. Cosmina Cerva
: Rezistați!

foto copertă pexels.com

Publicitate

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

%d blogeri au apreciat: