CLUBUL VOCILOR SUBȚIRI

ÎN MAREA BRITANIE AU FOST ARESTAȚI MEMBRII UNUI CULT CARE ÎȘI FILMAU AMPUTAREA PROPRIILOR ORGANE GENITALE, APOI VINDEAU VIDEO-URILE PE WEBSITE-URI DE SOCIALIZARE
Sugyama, întemeietorul Cultului eunucilor: și-a gătit penisul și testiculele și le-a servit unor invitați la o „cină romantică” (sursa imagine photoshelter)

03/03/2022| Traian Horia
Poliția britanică a arestat la Londra mai mulți bărbați care aparțineau unui așa-zis „club al eunucilor”: cei reținuți sunt acuzați că se filmau în timp ce își extirpau voluntar organele genitale. Ulterior, filmele erau distribuite contra-cost pe rețele de socializare. Fenomenul este prezent sub diverse forme în Europa: în România, de exemplu, formațiunea politică PSD este acuzată de ani de zile că (printr-un proces nedureros) a rămas fără „bile” ca partid de Opoziție, respectiv ca partid de guvernământ.
Cazul din Marea Britanie a provocat, însă, vâlvă cu atât mai mult cu cât are o dimensiune internațională: s-a dezvăluit că respectivul cult are între 10-15000 de adepți, care au procedat sau vor proceda la auto-castrare apelând la serviciile unor doctori sau ale unor veterinari. Filiala britanică a cultului, cunoscut sub numele de Nullo, era condusă de un cetățean norvegian, el însuși emasculat: individul este cercetat, alături de alte șase persoane, pentru planificarea și incitarea la provocarea unor răni corporale grave. Norvegianul avea birourile și „camera de chirurgie” într-un subsol din vestul Londrei și își recruta membrii cultului de pe site-uri de social-media, dintre cei care nu se regăseau ca bărbați, dar nici ca femei: după „dezbateri” și „negocieri”, erau organizate ședințe de amputare a testiculelor, existând întotdeauna consimțământul adepților. Urmărind un „tip-off”, Poliția Metropolitană londoneză a arestat șase membri Nullo, bărbați cu vârste cuprinse între 30-60 de ani: ei au fost eliberați pe cauțiune și sunt cercetați în stare de libertate. Trendul „fără testicule” s-a răspândit rapid în Occident după ce, în 2013, artistul japonez Mao Sugiyama a fost trimis în judecată, fiind reclamat că și-a gătit penisul și testiculele și le-a servit unor invitați la o „cină romantică”. Cei care studiază cultul susțin că membrii Nullo au, în general, două caracteristici comune: au pasiune pentru înghețată și au voci foarte subțiri.

Publicitate

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

Un gând despre „CLUBUL VOCILOR SUBȚIRI

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: