CLUBUL VOCILOR SUBȚIRI

ÎN MAREA BRITANIE AU FOST ARESTAȚI MEMBRII UNUI CULT CARE ÎȘI FILMAU AMPUTAREA PROPRIILOR ORGANE GENITALE, APOI VINDEAU VIDEO-URILE PE WEBSITE-URI DE SOCIALIZARE
Sugyama, întemeietorul Cultului eunucilor: și-a gătit penisul și testiculele și le-a servit unor invitați la o „cină romantică” (sursa imagine photoshelter)

03/03/2022| Traian Horia
Poliția britanică a arestat la Londra mai mulți bărbați care aparțineau unui așa-zis „club al eunucilor”: cei reținuți sunt acuzați că se filmau în timp ce își extirpau voluntar organele genitale. Ulterior, filmele erau distribuite contra-cost pe rețele de socializare. Fenomenul este prezent sub diverse forme în Europa: în România, de exemplu, formațiunea politică PSD este acuzată de ani de zile că (printr-un proces nedureros) a rămas fără „bile” ca partid de Opoziție, respectiv ca partid de guvernământ.
Cazul din Marea Britanie a provocat, însă, vâlvă cu atât mai mult cu cât are o dimensiune internațională: s-a dezvăluit că respectivul cult are între 10-15000 de adepți, care au procedat sau vor proceda la auto-castrare apelând la serviciile unor doctori sau ale unor veterinari. Filiala britanică a cultului, cunoscut sub numele de Nullo, era condusă de un cetățean norvegian, el însuși emasculat: individul este cercetat, alături de alte șase persoane, pentru planificarea și incitarea la provocarea unor răni corporale grave. Norvegianul avea birourile și „camera de chirurgie” într-un subsol din vestul Londrei și își recruta membrii cultului de pe site-uri de social-media, dintre cei care nu se regăseau ca bărbați, dar nici ca femei: după „dezbateri” și „negocieri”, erau organizate ședințe de amputare a testiculelor, existând întotdeauna consimțământul adepților. Urmărind un „tip-off”, Poliția Metropolitană londoneză a arestat șase membri Nullo, bărbați cu vârste cuprinse între 30-60 de ani: ei au fost eliberați pe cauțiune și sunt cercetați în stare de libertate. Trendul „fără testicule” s-a răspândit rapid în Occident după ce, în 2013, artistul japonez Mao Sugiyama a fost trimis în judecată, fiind reclamat că și-a gătit penisul și testiculele și le-a servit unor invitați la o „cină romantică”. Cei care studiază cultul susțin că membrii Nullo au, în general, două caracteristici comune: au pasiune pentru înghețată și au voci foarte subțiri.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

Un gând despre „CLUBUL VOCILOR SUBȚIRI

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: