SORIN LAVRIC, SENATOR AUR: „Politicienii noștri sunt oportuniști, sunt fricoși, au alte priorități”

Sorin Lavric

22/03/2022| Anca Mușat
Reporter: Credeți că partidele politice mai sunt interesate în prezent de ceea ce înseamnă rezistența anti- comunistă și foștii deținuți politici?
Sorin Lavric:
Nu! În afară de Alianța pentru Unirea Românilor, niciun alt partid nu este preocupat de întreținerea memoriei deținuților politici. De ce? Pentru că politicienii noștri sunt oportuniști, sunt fricoși, au alte priorități, vor să se păstreze la Putere și știu că dacă vor să stea acolo, trebuie să plătească un preț al complicității cu dușmanii deținuților politici. De aceea, ei tac și nu vorbesc. Politicienii de astăzi sunt vasalii Bruxelles-ului.

„Ei știu că dacă vor să stea acolo, trebuie să plătească un preț al complicității cu dușmanii deținuților politici”

Reporter: De ce credeți că se tem să vorbească? Apare într-adevăr bizar că sunt acceptate „importuri culturale” din alte țări dar nu este promovată propria lor țară.
Sorin Lavric:
Pentru că acesta este curentul dominant în Europa, este un curent anti-național, anti-religios, anti-tradiție și ei știu că nu pot câștiga și nu se pot păstra acolo, în plină putere politică, decât dacă le cântă în strună acestor „progresiști” atei.

„Curentul dominant în Europa e un curent anti-național, anti-religios, anti-tradiție”

Reporter: Un curent eminamente ateist?
Sorin Lavric:
Dacă e să nu zic „atei”, atunci aș spune că sunt „agnostici”, nu ne pronunțăm asupra lui Dumnezeu, rămâne de văzut ce se întâmplă după moarte.

Reporter: Sunt promovate dinspre USR importuri ideologice precum „Părinte 1”, „Părinte 2″…
Sorin Lavric:
Se vrea distrugerea națiunilor creștine și a statelor suverane, și formarea unui supra-stat federal cu un singur parlament, un singur guvern, cu un singur președinte. Adică globalizarea totală, ateistă, egalitaristă, fără memoria trecutului și fără tradiții. Să fim niște capsule goale, îndopate numai cu drepturile omului, și atât! Nici alea nu sunt, însă, respectate. Niște aberații, vor trece! Nu se poate, vor trece! Părinte 1 sau Părinte 2? (râde). Acum depinde, aveți sex „fluid”, s-ar putea ca mâine să fiți tată, așa cum eu pot fi femeie, o tâmpenie… e diabolic, distrug individul, familia, tradiția, biserica și da, distrug tinerii! Acum totul e într-o sincopă din cauza războiului din Ucraina, totul depinde de cine va câștiga, Putin sau globaliștii.

„S-ar putea ca mâine să fiți tată, așa cum eu pot fi femeie… O tâmpenie”

Reporter: Cu ce gânduri ați sosit la conferința anuală „Sfinții Închisorilor”?
Sorin Lavric:
Sursa demnității mele sunt deținuții politici, eu asta spun tot timpul: altfel merg pe stradă când știu că înaintea mea a fost Gheorghe Calciu. Sunt senator de Neamț, altfel mă simt vertebrat când știu că înaintea mea au fost Grigore Caraza sau Neculae Popa din Piatra Neamț, sau Costache Oprișan, care a murit la Jilava în celulă cu Marcel Petrișor.

Publicitate

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

5 gânduri despre „SORIN LAVRIC, SENATOR AUR: „Politicienii noștri sunt oportuniști, sunt fricoși, au alte priorități”

  1. el poate sa glorifice niste legionari, dar are o problema ca sunt unii atei. bai, ce hahalera, asta ar introduce dictatura popilor daca ar ajunge la putere, noroc ca o sa putrezeasca prin senat visand la ars vrajitoare

    Apreciază

    1. pt ana : LIPSA DE RESPECT PT CEI CARE AU MURIT IN PUSCARIILE COMUNISTE PT HRISTOS SI TARA .SA VA FIE RUSINE

      Apreciază

Comentariile sunt închise

%d blogeri au apreciat: