VIN VREMURI CĂCĂCIOASE

ÎN GERMANIA, CRIZA GAZULUI ARE EFECTE SECUNDARE : SE PREGĂTEȘTE O CRIZĂ A HÂRTIEI IGIENICE
Sursa imagine focus.de

03/09/2022| Traian Horia✎
Președintele Asociației industriei hârtiei din Germania avertizează că țara se confruntă cu o lipsă gravă de hârtie igienică. „Suntem dependenți, în special de gaz, pentru producția de hârtie absorbantă. Fără gaz, nu vom mai putea oferi securitatea aprovizionării. În actuala criză energetică, prioritatea noastră principală este să oferim oamenilor această marfă importantă”
, a declarat Martin Krengel, șeful Die Papierindustrie, într-o declarație de presă.

Sursa imagine hersfelder-zeitung.de

Declarațiile survin într-un context în care Federația Rusă a redus drastic exporturile de gaz pe conductă spre Uniunea Europeană, iar în prezent le-a suspendat total după ce mamutul rus Gazprom a anunțat lucrări de reparații la o stație de distribuție, iar Bruxelles acuză că este doar transformarea gazului în armă politică.

Deoarece neomarxismul care guvernează în prezent Germania pretinde că are soluții pentru orice tip de probleme- solide sau lichide, este de așteptat că guvernul Federal va acționa rapid. Surse guvernamentale de la Bonn– familiarizate cu subiectul, susțin că guvernul german ar putea încuraja în unele landuri producția de coceni de porumb– care poate fi un înlocuitor foarte bun al hârtiei igienice. Se știe, coceanul european are două avantaje majore: este ieftin și este ecologic.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

%d blogeri au apreciat: