NOAPTE BUNĂ, DOAMNĂ!

MAIESTATEA SA, REGINA ELISABETA A II- A A MARII BRITANII, A FOST ÎNHUMATĂ ALĂTURI DE PĂRINȚII ȘI SOȚUL SĂU
Sursa imagine BBC

19/09/2022/ REDACȚIA
Pe 19 sept. 2022, Regina Elisabeta a II-a a fost înmormântată alături de soțul, sora și părinții săi, după ceremonia religioasă de la St George’s Chapel Windsor. Noapte bună, Doamnă!

În urmă, noi vedem cu îngrijorare doar o lume mai lipsită de apărare, cu lupii marxismului îmbrăcați ca oile democrate. Sunt aceeași lupi anarhiști care în timpul vieții Maiestății Sale, au atacat permanent Casa Regală Britanică, prin ziare controlate, prin ONG-uri finanțate și prin politicieni semidocți, în numele „democrației” pe care o privatizaseră. Nu au atacat Casa din vreo antipatie politicianistă, ci pentru că Regina a fost mereu un simbol al echilibrului și normalității sociale, și un garant al libertăților civice.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a încetat din viață la reședința regală din Balmoral (Scoția), la vârsta de 96 de ani. Astfel, au luat sfârșit 70 de ani de domnie – cea mai longevivă perioadă de conducere a Marii Britanii a unui monarh. Născută la data de 21 aprilie 1926, a preluat tronul în februarie 1952, atunci când tatăl ei, George al VI-lea, a decedat. Încoronarea a avut loc un an și jumătate mai târziu, la 2 iunie 1953. Într-o lume divizată haotic de „elitele” neo-liberalismului, Regina Marii Britanii, Irlandei de Nord și Commonwealth-ului a fost constant același model al generozității, decenței, elocvenței și optimismului pentru tinerele generații. Ca și garant și stâlp al democrației europene și globale, Monarhia britanică pe care Regina a reprezentat-o cu devotament și cu simplitate, a fost în anii recenți, țintă a unor atacuri planificate, regizate și duse la îndeplinire vădit dinspre cluburi „internaționaliste” ale Noului Marxism, cu sediul în Statele Unite sau în Uniunea Europeană. La decesul Maiestății sale, echipa redacțională își exprimă tristețea profundă față de această pierdere imensă pentru Regatul britanic, pentru umanitate, pentru echilibrul lumii libere.
Moștenitorul tronului este Charles al III-lea, cel care- prin pasiunea sa pentru peisajele Transilvaniei, a devenit în ultimii ani un prieten special al României: el a fost încoronat pe 09 septembrie. The Queen is dead, long live the King!

Publicitate

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

%d blogeri au apreciat: