SUEDIA, ȚARA LUI „SĂ NU TE OPREȘTI NICIODATĂ SĂ PORNEȘTI”

ALEGĂTORII DIN SUEDIA AU CONCEDIAT NOUL MARXISM
Candidații neomarxismului social-democrat suedez, aliniați înainte de alegeri: tunși, frezați, parfumați dar inutili (sursa imagine cnbc.com)

Traian Horia 22/09/2022
Criza Energiei din Europa și lipsa actuală de soluții pe termen mediu și lung au arătat „amploarea” idioților utili ai neomarxismului care controlează în prezent Uniunea Europeană: din Franța până în Suedia, votantul european a ajuns reprezentat de pitici politici, pe alocuri caricaturali, îndopați cu ideologii, care au fost obișnuiți de timpuriu că „buna guvernare” se limitează la conferințe de presă cu jurnaliști- copy paste, la comunicate care nu spun nimic și eventual la aplicarea unei agende globaliste care include sexualitate din grădiniță, persecutarea Religiei, bărbați care nasc, Cancel Culture, exterminarea vacilor ca poluatoare pentru mediul înconjurător, alimentație bogată în insecte, multe altele
. În anul 2022, din Franța și Bulgaria până în Italia și Suedia, o pleiadă neglorioasă de guverne „progresiste”, incapabile să rezolve probleme în viața reală, au demisionat sau au pierdut majoritatea în Parlamente. Recentele alegeri legislative din Suedia au reprezentat șocul suprem pentru roboțeii extremei stângi din conducerea Uniunii Europene, cu atât mai mult cu cât țara Nordică se afirmase de timpuriu ca bastion al Noului Marxism, încă din perioada mandatelor de tristă- amintire ale cripto-socialistului Stefan Löfven (octombrie 2014- nov. 2021).

Magdalena Andersson

În Suedia, premierul Magdalena Andersson a demisionat după ce, la alegerile din 11 sept. a.c., pe fondul unei participări masive la vot (84%), Partidul Social- Democrat a pierdut în fața unui bloc de partide de dreapta declarat anti-emigrație și pro-regularizare a regulilor de azil. Andersson a rezistat în funcție doar un an de zile, iar expulzarea partidului său de la Putere poate fi un semn al saturației publice față de politicile fade, tip „political correctness” ale așa-zișilor social-democrați și față de „sugestiile” electorale ale mainstream media.

Greta Thunberg, expertul suedez în cărbune european

Pe plan internațional, Suedia lui Andersson a avut două „branduri de țară”: Greta Thunberg– adolescenta slab-alfabetizată ajunsă savant în închiderea exploatațiilor de cărbune prin mediatizarea sa intensă de către cluburile globaliste, respectiv este singurul stat a cărui candidatură la NATO este contestată de un alt stat membru: Turcia a anunțat încă din mai 2022, că se opune aderării Suediei și Finlandei la NATO, deoarece „adăpostesc terorismul”.

Articol ȘTIRI CIUDATE (25 mai 2022)

Eventual, unele susțineri ale Turciei despre cele două state conduse cu roboței „corectitudine politică” fuseseră confirmate în timp, în special în cazul Suediei, acolo unde un „multiculturalism” ciudat crease o atmosferă aproape de „neagresiune” între radicalism și Stat: de exemplu, s-a văzut ulterior că în locul suspecților de terorism, Suedia s-a oferit să extrădeze către Turcia un suspect de… evaziune fiscală. Dacă Suedia (alături de Finlanda) și-au trimis ulterior delegații la Ankara pentru a-l convinge pe liderul turc Recep Tayyip Erdogan că sunt plini de bune- intenții, aceasta a fost și datorită faptului că aceste țări au probleme vechi, multe și nerezolvate, care puteau și pot pune sub risc inclusiv securitatea Uniunii Europene. ȘTIRI CIUDATE a relatat secvențial despre ciudatul comportament al autorităților suedeze în raport cu grupul sunnit terorist Stat Islamic (IS) și a publicat în trecut o listă cu sentințe- capodoperă ale magistraților haștagiști suedezi: la nivelul anului 2019 Suedia nu avea încă o legislație pentru punerea sub acuzare a cetățenilor suedezi înrolați în milițiile IS– majoritatea sosiți ca refugiați de o generație, din state cu islamism ale Africii și Asiei.

Stefan Löfven

Așa încât, în mod jenant, Löfven propusese o aflare în treabă, mai precis crearea unui „tribunal internațional” (sic!, n.n.) care să judece membrii grupului IS: pe o experiență consacrată a marxiștilor moderni, pentru „îngroparea” unei probleme, întotdeauna mai trebuie înființată o comisie. Între 2012 și 2017, cel puțin 300 de suedezi călătoriseră spre Siria și Irak pentru a se alătura grupului radical islamist și Califatului inaugurat în deșert. Ținută în prizonierat de toxina „corectitudinii politice”, Suedia devenea un pericol pentru întreaga Uniune Europeană, după ce islamiștii săi radicali au început să revină acasă dinspre Califat fără nicio problemă. Niciun responsabil de la Comisia Europeană nu a luat, însă, atitudine. S-a ajuns astfel în situația în care, în timp ce țări precum Marea Britanie procedaseră la deposedarea de cetățenie, refuzul accesului în țară sau, după caz, arestarea și trimiterea în judecată a cetățenilor radicalizați, în Suedia era „liniște” pentru luptătorii străini reveniți. Este evident, că aceste bâlbe și inepții politice de la Stockholm, la care s-au adăugat în timp multe altele, au condus la debarcarea rapidă a Magdalenei Andersson, cea care este șefa de partid a lui Stefan Löfven: era confirmată o dată mai mult, înțelepciunea proverbului românesc „cin’ se-aseamănă, se-adună”.

Publicitate

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

%d blogeri au apreciat: