URSULA LOVEŞTE DIN NOU. LA STOMAC.

COMISIA EUROPEANĂ A INTRODUS GREIERII ȘI VIERMII ÎN ALIMENTAȚIA STATELOR MEMBRE ALE UE

Lozinca gastronomică preferată a Comisiei Europene: „Nicio masă fără viermi”

30/01/2023| Traian Horia

După ce a luat europeanului gazul și electricitatea, UE pregătește blocul pentru foamete: Comisia Europeană a anunțat că a aprobat folosirea viermilor de undiță și a greierilor în industria alimentară. De-acum viermii și greierii pisați, cu „măruntaiele” în prealabil golite, vor fi folosiți pentru pizza sau pentru paste, fără să mai fie înştiințat consumatorul.

Idioții utili de la Uniunea Europeană nu-și lasă cetățenii flămânzi: viermi și greieri pentru restaurante și supremarketuri (sursa imagine Novinite)

Fostul președinte comunist Nicolae Ceauşescu a fost un titan al gastronomiei pe lângă idioții utili ai neomarxismului de la Comisia Europeană: în timp ce comuniştii au umplut țara cu afişe „Nicio masă fără peşte”, „elitele” de la Bruxelles oferă românilor o variantă mai mineralizată: „Nicio masă fără lăcuste, viermi şi greieri”.

Lozinca gastronomică preferată a comunismului: „Nicio masă fără pește”

Măsura Comisiei vine la timp fiindcă, potrivit statisticilor, numărul săracilor din România a crescut, iar familia tânără din România are probleme de supraviețuire. Preşedintele CE, Ursula von der Leyen, nu are soluții pentru săracii şi pentru familia tânără din România, dar are „soluții” (nota bene, „sugerate” dinspre Forumul Davos) pentru masa de mic-dejun, prânz şi cină: insectele suculente.

Ursula von der Leyen, schimbând impresii despre prânzul cu greieri și vinul din viermi de mătase, cu câțiva dintre idioții utili ai globalismului: Emmanuel Macron, Charles Michel, Angela Merkel. Cu spatele este, probabil, Marcel Ciolacu, flămând și proaspăt sosit în „club” (sursa imagine Twitter)

La salariul său de 700000 euro pe an, von der Leyen va umbla de-acum cu poşeta plină de lăcuste şi greieri dezosați, în caz că nu va mai avea timp să treacă pe la restaurantul Comisiei, pentru obişnuita fleică de vacă şi obişnuitul cordon bleu.

Publicitate

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

%d blogeri au apreciat: