SĂ NU ZICI CĂ NU ȚI-AM SCRIS

SONDAJ EURONEWS: EUROPENII SPRIJINĂ „SUVERANISMUL” ȘI PUNEREA SUB CONTROLUL LEGII A MIGRAȚIEI ILEGALE

25/05/2024| Traian Horia✎
Ca și alți conducători politici europeni care s-au aflat în zona de influență a „elitelor” de la Bruxelles, Bonn și New York, Klaus Iohannis și consilierii săi dedicați Noului Marxism nu au întrebat românii dacă sunt de acord cu migrația ilegală dinspre Africa, Asia, America de Sud spre România și nu a existat un referendum organizat pe această temă.
Potrivit celor mai recente date, „conservatorii” și „suveraniștii„- adică cei care sprijină conceptele de „suveranitate” și „graniță sigură„- vor câștiga masiv alegerile pentru Parlamentul European din 2024 (6-9 iunie). Parlamentul European, condus cu președinți-paiață precum Roberta Metsola, s-a manifestat de timpuriu ca avanpost al alienării neomarxiste în Europa.

Sursa imagine cristoiublog.ro

Publicația noastră a atras atenția cu mult timp înainte că încurajarea politicilor „progresiste” de migrație va pune în pericol nu doar siguranța migrantului ilegal- șantajat prin rețele transfrontaliere de trafic cu carne vie spre UE, dar și pe cea a țării-gazdă a migrației ilegale (gen Italia, Spania, Malta, Grecia ș.a.) sau a cetățeanului obișnuit din UE. Potrivit unor proiecții publicate de canalul de știri Euro News (Euro News Super Poll), Partidul Popular European (PPE) și partidele de dreapta cunosc o creștere în preferințele corpului electoral, în timp ce liberalii (recte „neo-liberalii”, adică neomarxismul) se află în „cădere liberă”. Un canal de extremă stângă precum Euro News descrie sec această creștere prin cuvântul „dramatic” (sic!, n.n.). Este, eventual, vorba de o reacție firească de auto-apărare a națiunilor împotriva unor politici care sunt mai degrabă subordonate unei Agende a sloganului internaționalist „Granițe deschise” („Open Borders”, n.n.) decât intereselor naționale. Din Est până în Vest, națiunile s-au scuturat de guvernele pro-migrație legală și de „sfaturile” elitelor care controlează „ideologic” presa mainstream (gen BBC, Deutsche Welle, El Pais, France 24 ș.a.) care au sprijinit permanent fenomenul, însă pe banii contribuabilului „suveranist”. În comentariul Euro News, statele UE unde „dreapta” va cunoaște creșteri „dramatice” sunt Franța, Italia, Olanda și România, unde migrația ilegală a fost încurajată direct sau prin starea de contemplație a administrației naționale de acolo: Emmanuel Macron, Mark Rutte, Matteo Renzi, Klaus Iohannis. Lideri atotputernici ai Uniunii Europene, precum Ursula von der Leyen (CE) au fost inițial favorabili migrației necontrolate, până când guvernele pro-migrație înființate de cluburile neomarxismului au început să fie destituite la urna de votare, iar UE a fost nevoită să finanțeze întărirea frontierelor unor state care produc migrație economică pe scară largă precum Turcia, Liban, Egipt, Tunisia, Mauritania.

Este de menționat că în comentariul Euro News este folosită sintagma „extrema dreaptă” pentru a descrie unele partide politice, dar este evitată cea de „extrema stângă”, deși multe din partidele europene (SNP în Scoția,  Fine Gael în Irlanda, La République En Marche! din Franța, Partidul Socialist în Spania, partidele Verzilor) aparțin prin ideologie și slogan „extremei stângi: publicația noastră a semnalat de mai mult timp faptul că, deși nicio extremă politică nu este acceptabilă, presa mainstream europeană și nord-americană a protejat permanent existența extremei stângi- care produce legi și acțiuni politice, un fenoment toxic care descrie cenzura crâncenă practicată în unele redacții de televiziuni și gazete.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.