ARESTAȚI-L PE KHAN

PROCURORUL TRIBUNALULUI PENAL INTERNAȚIONAL, KARIM KHAN, ACUZĂ GUVERNUL ISRAELIAN CĂ ÎNFOMETEAZĂ POPULAȚIA DIN GAZA: DOAR CU O ZI ÎNAINTE DE LANSAREA ACUZAȚIILOR, ÎNSĂ, 420 DE CAMIOANE CU AJUTOARE INTRASERĂ ÎN GAZA, IAR GUVERNUL ANUNȚASE CĂ 26 DE BRUTĂRII SUNT FUNCȚIONALE ÎN FÂȘIE, CU 5 MILIOANE DE PÂINI PRODUSE ZILNIC. POATE KHAN SĂ DEMONSTREZE CONTRARIUL CÂND EL NICI NU A INTRAT ÎN ISRAEL?
Karim Khan, un procuror prost-informat, care potrivește acuzațiile după ureche, atunci când face Justiție la televizor (foto The Telegraph)

Dezinformare majoră la postul TV al neomarxismului mioritic, DIGI TV: nu Curtea Penală Internațională (CPI) cere mandatele de arestare internaționale, ci procurorul-șef Khan. Care până în 20 mai 2024 nu făcuse acest lucru. Deci DIGI TV mai vrea actualizări (sic!, n.n.)

Karim Khan nu a călcat în Fâșia Gaza înainte de a-și formula acuzațiile anti- Israel de „genocid” și „înfometare”, dar a împrumutat masiv (și nepermis de mult pentru independența actului de Justiție) din retorica agresivelor grupuri neomarxiste care au organizat proteste în SUA, UE sau Marea Britanie. Procurorul „planetar” Khan a împrumutat, de exemplu, cuantumul pierderilor civile care au fost furnizate permanent de un fantomatic minister Hamas al Sănătății: cifrele sunt acum în curs de reevaluare inclusiv la Națiunile Unite, fiind mult exagerate. Reamintim că, pe 20 mai 2024, Karim Khan anunța la CNN că va cere mandate de arestare pentru liderii statului evreu fiindcă aceștia ar fi contribuit la înfometarea populației palestiniene. Idiotul util Khan, suprasaturat, eventual, prin televiziunile mainstream gen CNN, cu propagandă anti- Israel, s-a arătat neatent la ce se întâmpla în Gaza: doar cu o zi înainte, pe 19 mai, website-ul COGAT (pentru Coordonarea activităților guvernamentale israeliene în teritorii) al guvernului de la Ierusalim, citat de ziarul Jpost, anunța că 422 de camioane de ajutoare au fost transferate în Fâșia Gaza pe diferite rute, inclusiv prin portul Ashdod, punctul de trecere Erez și JLOTS (ruta maritimă și plutitoare); de asemenea, 45 de paleți conținând zeci de mii de pachete cu ajutoare au fost lansate în Gaza; existau opt spitale de campanie operaționale; 26 de brutării sunt în prezent operaționale în Fâșie, „furnizând zilnic aproape cinci milioane de pâini, chifle și pâine pită”; două cisterne cu combustibil destinate operării infrastructurii esențiale au intrat în Gaza la 19 mai; două din trei conducte de apă din Israel în Gaza erau pe deplin operaționale, ș.a.m.d.

Procurorul Karim Khan a devenit un savant în comparații IRA- Hamas care i-ar putea sprijini dosarele abuzive anti-Israel (Fox News)

Dar 19 mai 2024 a fost doar una dintre zilele în care Guvernul Netanyahu a publicat toate aceste lucruri, care pot fi, prin urmare, dovedite. Interesant în acest context, va fi cum însă cum și va dovedi procurorul ICC Khan acuzațiile: aceasta deoarece propaganda poate fi probă la o televiziune neomarxistă, dar nu într-o instanță judecătorească. În mod firesc, dacă declarațiile și intervențiile lui Karim Khan vor produce efecte negative pentru securitatea internă a statului evreu, el ar putea fi pus pe o listă a urmăriților în Israel, reținut și judecat pentru aceste prejudicii, fiind evident că o oprire a ofensivei armatei IDF datorată presiunilor ICC, ar lăsa intacte batalioanele Hamas refugiate în ultimul lor bastion din Fâșia Gaza (orașul Rafah), ar abandona ostatecii în puterea răpitorilor lor din grupurile Hamas și Jihad Islamic, ar perpetua starea de insecuritate generală și ar încuraja atacurile anti-israeliene.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.