MACRON+ EXTREMA STÂNGĂ= LOVE

ÎN FRANȚA, RADICALII DE STÂNGA AU IEȘIT ÎN STRADĂ CA SĂ PROTESTEZE ÎMPOTRIVA „EXTREMEI DREPTE”: ÎN FAPT, BENEFICIUL ELECTORAL AL ACESTOR „PROTESTE” AR APARȚINE PREȘEDINTELUI EMMANUEL MACRON

22/06/2024| ȘTIRI CIUDATE✎
Bine finanțată și atent consemnată în măreția sa de către televiziunea de casă France 24, extrema stângă din Franța a ieșit impetuos în stradă, ca să ceară francezilor să nu voteze cu o „extremă dreapta” de care nu știe nimeni cum arată.
Protestele au, în fapt, un singur scop: salvarea politică a idiotului util neomarxist Emmanuel Macron, care a pierdut dezastruos recentele alegeri euro-parlamentare în fața celui mai important partid din Opoziție, Adunarea Națională (RN). Nu este deloc curioasă însurătoarea politică a socialiștilor protestatari cu administrația cvasi-socialistului președinte Macron. Mai curios ar fi fost ca la „nuntă” să nu existe un cadou consistent și de la elitele” globaliste care l-au sprijinit anterior pe Macron- cu presă, activiști și propagandă, ca să câștige două mandate la Palatul Élysée.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

Lasă un comentariu