UN NOU ORAȘ DE CORTURI

ÎN OLANDA, STUDENȚII AU OCUPAT CAMPUSUL UNIVERSITĂȚII AMSTERDAM CA SĂ PROTESTEZE ANTI-ISRAEL: EI ȘI-AU ADUS LA PACHET SANDVIȘURI PENTRU TREI ZILE, APĂ PENTRU O SĂPTĂMÂNĂ ȘI COCAINĂ PENTRU DOI ANI

09/05/2024| Traian Horia✎
Orășelele făcute din corturi umplute cu „activiști” au început să se răspândească rapid pe hărțile din SUA și Europa, după ce- în contextul războiului din Fâșia Gaza, extrema stângă nord-americană a coordonat lansarea unor proteste anti- Israel și „exportul lor” spre Bătrânul Continent.
În Olanda, Țara Lalelelor transformată de premierul Mark Rutte într-un fief al Noului Marxism, studenții anti-Israel au ocupat parțial Universitatea Amsterdam și au instalat câteva zeci de corturi în campus. Ca revendicare principală, ei au solicitat întreruperea legăturilor Universității cu entități academice sau economice din Israel. Surse locale bine informate ne-au declarat că înainte de plecarea spre locul de desfășurare a „protestelor”, studenții s-au pregătit pentru un asediu de lungă durată: ei au cerut mamelor lor să le pună la pachet sandvișuri pentru trei zile, apă pentru o săptămână, prezervative și cocaină pentru doi ani.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

Lasă un comentariu