„MULȚUMESC LUI DUMNEZEU PENTRU BREXIT!”

ÎN CAPITALA UNIUNII EUROPENE SUNT INTERZISE CONFERINȚELE CELOR CARE GÂNDESC DIFERIT DE IDIOȚII UTILI NEOMARXIȘTI: O ÎNTÂLNIRE A CONSERVATORILOR EUROPENI ORGANIZATĂ LA BRUXELLES A FOST BLOCATĂ CU POLIȚIA
Charles Michel, un idiot util al Noului Marxism care nu a avut niciun protest după închiderea abuzivă a Conferinței de la Bruxelles

22/04/2024| Traian Horia✎
Idioții utili ai UE acuză China sau Federația Rusă de autoritarism, dar au eventual comportamente identice când este vorba de aplicarea unei cenzuri motivate rudimentar, invocând ipocrit „interes public” sau „combaterea dezinformării”, iar blocarea unui eveniment al Conservatorilor europeni la Bruxelles, la care au participat și politicieni britanici, arată din nou cine se află la „butoanele” Uniunii: un grup al extremismului de stânga finanțat cu bani ai capitalismului, care are membri suficient de spălați pe creier ca să promoveze un socialism „cu față umană”.
Pe data de 16 apr. a.c., primăria Saint-Josse a regiunii Bruxelles, prin primarul Emir Kir, a ordonat pur și simplu poliției să împiedice desfășurarea unei conferințe a Conservatorilor organizată de think-tank-ul Edmund Burke Foundation, la care fuseseră invitați politicienii britanici Nigel Farage și Suella Braverman, dar și președintele Ungariei, Viktor Orban, sau fostul premier polonez Mateusz Morawiecki. Kir, care este un membru al Partidului Socialist belgian, a invocat nefericit „menținerea ordinii publice” (sic!, n.n.) pentru acest ordin și nu a mai revenit cu explicații, deși cineva ar fi trebuit să îi explice că democrația nu se susține cu ordine dictatoriale.

Primarul Emir Kir simpatizează doar extrema dreaptă din Turcia: în 2019 a avut întâlniri cu politicieni turci (sursa imagine The Brussels Time)

Personajul aplică, oricum, discreționar puterea care i-a fost încredințată cu bună-credință de alegătorul belgian: în 2018 și 2019, de exemplu, Emir Kir nu a avut probleme de conștiință să întâlnească politicieni de extrema dreaptă din Turcia natală. În 2024, însă, sosirea lui Farage sau Orban l-au motivat, discriminatoriu, să treacă „la acțiune”. Prim- ministrul Alexander De Croo, a protestat public împotriva abuzului dar idiotul util al neomarxismului, Charles Michel, care este tot belgian și este președinte al Consiliului Uniunii Europene, a tăcut mâlc, menținându-și rolul de păpușă delicată a Sistemului neomarxist. Sosiți cu trei ore întârziere la locul desfășurării Conferinței, polițiștii nu au mai putut să întrerupă lucrările dar au interzis accesul publicului. Din întreaga desfășurare, rezultă că primăria lui Emir Kir admite doar conferințe ale Agendei neomarxiste, la care sunt dezbătute și aprobate în unanimitate legalizarea avortului, migrația ilegală, făina produsă din insecte, educație sexuală la grădinițe, drepturi speciale pentru unele minorități, persecutarea Religiei, vaccinarea obligatorie, gândirea unică, libertatea de expresie garantată doar pentru roboțeii socialismului cu față umană. „Mulțumesc lui Dumnezeu pentru ieșirea Marii Britanii din UE” (Brexit, n.n.), a comentat sec Nigel Farage incredibilul atac la libertatea de expresie organizat în „capitala Uniunii Europene”, Bruxelles.

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.