BOICOTAȚI ANTENA 3!

DICTATURA SANITARĂ ESTE SPRIJINITĂ DIRECT CU PROPAGANDA TELEVIZIUNILOR „DE ȘTIRI”, GEN ANTENA 3 A LUI MIHAI GÂDEA

15/10/2021| ȘTIRI CIUDATE✎
Schimbarea delicată de turnură spre neomarxism a canalului de știri Antena 3 (odată cu așa-zisul „parteneriat” semnat alături de ospiciul extremei stângi americane CNN) și toată spălătura cerebrală pe care o impune o asemenea (nedeclarată) modificare de cap-compas, apare cu atât mai evidentă pentru cazul profesoarei de Muzică de la Botoșani. ȘTIRI CIUDATE transmite micilor dictatori sanitari în perfecționare de la Antena 3 că profesoara din Botoșani are dreptul de a(-și) pune orice fel de întrebări (de genul „Vreți să deveniți cobai într-un experiment?”) și de a (-și) oferi răspunsuri într-un cadru privat. Nu este nimic „halucinant” (sic!, n.n.) aici- cum cred crainicele-savant de la Antena 3, este doar un exercițiu al libertății de conștiință: sau poate că Mihai Gâdea, impus ca formator de opinii la televiziunea fostului pușcăriaș Dan Voiculescu, își imaginează că redacția lui- cu maximum 50 de substantive folosite pe calupul de Știri, cunoaște mai multe despre efectele viitoare ale vaccinurilor decât cunoaște o profesoară de provincie?

Antena 3, cu gura căscată: a zis o profesoară despre un vaccin…

Gazeta „Libertatea”, coordonată „editorial” printr-un personaj controversat (Cătălin Tolontan, protagonist la București al unui dosar de șantaj media dar menținut în funcție de boierii elvețieni de la Trustul Ringer, în pofida unor pretinse riguroase norme corporatiste) publică o discuție privată a unui cadru didactic care critică vaccinarea și care susține că vaccinurile COVID pot transforma (în viitor) utilizatorii în „legume umane”.

Profesoara nu este un personaj cunoscut publicului larg, dar subiectul este preluat de fătucile-jurnalist de la Antena 3, într-o redacție care își face știrile într-o limită sărăcuță de cuvinte, apoi „știrea” este învelită într-un sclipici scârbos, îi este atașat titlul „halucinant” (deși este un subiect halucinogeninventat de o propagandă și nu neapărat de un jurnalism), iar după aceasta, urmează sesizarea Ministerului Educației, care va „cerceta” cazul profesoarei: altfel spus, un guvern care nu există cercetează un subiect care nu există, sub monitorizarea unor „idioți utili” ai programelor guvernamentale de „protecție a populației” și care, în general, decid sumarul Știrilor la Antena 3. Un adevărat Tribunal al Poporului reînviase pentru Botoșani.

Este îndoielnic că „activiștii” de la ziarul Libertatea sau de la canalul de știri Antena 3, știu mai multe despre efectele în timp ale vaccinurilor COVID decât știe o profesoară de muzică din Botoșani. În primul rând, este vorba despre niște vaccinuri care, oficial, nici măcar nu au o Asigurare anti-efecte secundare pentru contractul de furnizare încheiat de producători cu clientul numit Comisia Europeană. Dar este cert că un minim bun-simț al echipei de zgomote a lui Mihai Gâdea (președintele Antena 3) și o minimă deontologie profesională a celor de la Știrile Antena 3 le-ar fi impus să respecte diversitatea de opinie: sau era nevoie ca profesoara botoșăneană să împrumute obligatoriu opiniile lui Tolontan și Gâdea ca să fie și deontologii media fericiți?

Toate-s noi și vechi sunt toate: ar părea plictisitor, dacă n-ar decide Antena 3 că e „halucinant”

În virtutea libertății de expresie, publicația ȘTIRI CIUDATE recomandă suporterilor noștri și tuturor oamenilor din România sau diaspora atașați valorilor democrației și libertăților individuale sau colective, să ocolească emisiunile Antena 3 sau „rubricile” din Libertatea: aceasta deoarece modul în care a fost abordat cazul profesoarei de la Botoșani este, vădit, sub orice subsol al deontologiei jurnalistice. Formal și normal, o opinie personală din Botoșani nu ar trebui să fie foarte importantă la București și nu ar putea nimeni din Antena 3 să demonstreze că opinia (sustrasă) unei profesoare poate deveni subiect de interes public pentru români. Temerea noastră cea mai mare este că deontologii mainstream media (cu Mihai Gâdea, care știe exact câți bani a luat trustul Antena 3 de la Guvernul Ludovic Orban ca să intre în rândurile Presei Miluite și să prezinte „corect politic” o pandemie- COVID 19– pe care nu o cunoaște nimeni în integralitatea sa) vor, de fapt, să dea un exemplu prin „cazul” de la Botoșani. Eventual, Noul Socialism importat din New York, cu prelungirea sa firească, Big Pharma, ar impune-o într-o țară ca România, unde vaccinarea COVID este respinsă masiv.

În legătură cu acest subiect, colaboratoarea ȘTIRI CIUDATE Anca Mușat a declarat: ” Dnă Profesor de la Botoșani, vă transmit că sunt mândră descoperind oameni ca dvs, care nu se lasă intimidați de „Sistem” și care au curajul să vorbească liber. Nimic din ceea ce ați afirmat nu este fals și, din fericire pentru gândirea liberă, nu toate publicațiile sunt aservite politic.”

Publicat de Blogul jurnalistului Traian Horia

Jurnalism de cursă lungă. Pentru vremuri ciudate.

2 gânduri despre „BOICOTAȚI ANTENA 3!

  1. Personal nu ma uit la A3 de multi ani pentru ca nu imi place stilul, nu imi plac invitatii etc., dar daca ne pretindem o tara democratica atunci orice cetatean are dreptul la propria opinie, la alegerea postului TV, la alegerea vaccinarii sau nu etc. Nu este nevoie de stiri de la nici un post TV despre evolutia pandemiei si efectele secundare negative ale vaccinului pentru ca realitatea o vedem in jurul nostru.

    Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise